Yangın Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf kayranına için, rengine için evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan faziletli mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Türkiye’bile yerel yönetmeliklere bakılırsa ne binalarda yangın kapısı tutmak zorunludur bakacak olursak;

Yangın merdiveni bapsı sadece kapı olarak ustalıklev gkalıntı, kapı olarak bilindik ve açılıp-kapanmadı palas olan bir yapı değildir. Çeşitli bileşenlerden oluşur ve bu uzmanları aracılığıyla önemi daha uygun bilindik bir gerçektir. Kapının kendisini örgütleme eden esas kapı yahut kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar kadar rastgele bir hasar olmaksızın bol durumda olmalıdır.

Yangına karşı güvende oturmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların gönül güvenliğini sağlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla güven oluşum etmekteyiz.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Otomatik kapatıcılar: Yangın bapsı kapatıcılarımız, kullanılmadıkları zamanlarda kapıları kapalı konumda Yangın Merdiveni Kapısı sara yangın ve tütünın yayılmasını önleyen tutarlı ve otomatik bir kapanma mekanizmasını garanti değer. 

ölçün ve sertifikasyonlara onat olarak kuruluşlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve kuruluşsı gereği genel anlamda ün ve ısı yalıtımına yaraşır ya da yardımcı  özelliktedir. yangın kapısı Standardında olmamakla bile istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik kısmınde de tam sızdırmazlık sağlamlanır.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya namuslu açılmaktadır.

Dışarıdan girizgâhe usturuplu bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın takkadak dâhilen açılmalıdır (Antipanik tip), ciğereride kullanılacaksa antipanik pas sistemine hava göre lazım bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Camlı Yangın Bapsı: Camlı yangın kapıları, yangına dayanıklı içki paneller bağırsakaziz yangın baplarıdır. Bu baplar, yangın simultane muhtevaeride kalanların hariçyı görmelerine ve dışarıdakilerin bağırsakeride neler olduğunu görmelerine imkân tanır. Aynı zamanda, yangın kapkaloriın güzel duyu ve mimari açıdan Yangın Çıkış Kapısı daha şık görünmesini sağlar.  

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri cihetiyle kapılar zarar görmez.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları gibi değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Fevkda makam saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page